Hotel Mabi

Show shaker voor Hotel Mabi Maastricht

Voor Hotel Mabi in Maastricht 
ontwierp Virginia W. deze extravagante
cocktailshaker, passend bij de 
flamboyante art-deco stijl van 
het hotel. 
 
Hotel Mabi City Centre is een luxe  boutique hotel, gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop, in hartje centrum Maastricht. 
 
Een hotel voor gasten die niet gewoon erbij willen horen en het liefst hun eigen verhaal creëren. Vertoeven in het Mabi City Centre Hotel betekent fantasie de vrije loop laten en verhalen zelf tot leven brengen, een knipoog naar gecensureerde film-scènes van vroeger. Binnen de muren van  Mabi City Centre Hotel, middenin het historische centrum van Maastricht nabij de Markt, ontstaat een wereld die aanmoedigt om je eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco-stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Een nieuwe beleving van vrijheid, gefaciliteerd door onze persoonlijke service en luxe faciliteiten.